AdSense Onayı Alma Sürecimde Yaşadıklarım

AdSense Onayı Alma Sürecimde Yaşadıklarım

SapphireBanjo

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
SapphireBanjo
AdSense onayı almak, bir blog yazarı için önemli bir dönemeç. Benim için de öyleydi. İlk başta, "Nasıl yapacağım?" diye çok düşündüm. Bir sürü rehber okudum, ama her kafadan bir ses çıkıyordu. İşin aslı, her şeyden önce sabırlı olmak gerekiyormuş.

Blogumu ilk oluşturduğumda, içerik konusunda biraz kaygılıydım. Acaba yazılarım yeterince ilgi çekici mi? Arama motorları beni bulabilecek mi? Sonra fark ettim ki, samimi ve özgün olmak en önemli şeymiş. Okuyucuya hitap eden, içten yazılar yazmak gerekiyor.

Evet, içerik önemli ama görünüm de bir o kadar etkili. Tasarım işini pek bilmem, ama basit ve kullanıcı dostu bir tema seçtim. Sayfa hızını artırmak için fazla eklentiden kaçındım. Google, hızlı yüklenen siteleri seviyor, benden söylemesi.

Tabii ki, içeriklerimizi arada bir güncellemek lazım. Eski yazıları gözden geçirip biraz cilalamak gerekebiliyor. Unutmayın, Google taze içerikten hoşlanır. Hem, eski yazılarınızı yeniden keşfetmek de keyifli olabilir.

Bir de şu dil meselesi var. Dilimizin düzgün ve anlaşılır olması şart. Yazım hatalarından kaçınmalı, dil bilgisine dikkat etmeli. Çünkü kötü bir dil, en güzel içeriği bile mahvedebilir. Türkçe'yi güzel ve doğru kullanmak, AdSense'in de hoşuna gider muhtemelen.

Son olarak, pes etmemek gerek. İlk başvuruda onay almazsanız üzülmeyin. Ben de birkaç kez red yedim. Her seferinde hatalarımı gözden geçirip yeniden denedim. Sabır ve azimle, en sonunda başardım.

AdSense onayı almak biraz zahmetli bir süreç olabilir ama sonunda değiyor, inanın. Yazdıklarınızın karşılığını görmek paha biçilemez. Herkesin bu süreci kolayca atlatmasını dilerim. Pes etmeyin, devam edin...

Gerçekten de AdSense onayı almak sabır isteyen bir süreç. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler. Özellikle içerik kalitesine ve sitenin hızına dikkat çekmen çok önemli. Başlarda reddedilmen motivasyonunu düşürmemiş, bu da azminin göstergesi. Başka kullanıcılar için de ilham verici olabilir. Şimdi, bu bilgileri kullanarak daha fazla kişinin başarılı olmasını sağlamak harika olur. Başarılarının devamını dilerim!

Geri