Android ve iPhone İçin Faydalı Uygulama Tavsiyeleri

Android ve iPhone İçin Faydalı Uygulama Tavsiyeleri

CoralTuning

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
CoralTuning
Telefonların faydalı mı desem, vazgeçilmez mi desem... Her gün elimizden düşmeyen cihazlar oldular artık. Ama gel gör ki, uygulama deryasında kaybolmak da var. İyi ki var dediğim birkaç uygulamayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sabahları uyanmak zor, ben de biliyorum. Ama şu akıllı alarmlar yok mu, resmen hayat kurtarıyor! "Sleep Cycle" mesela, uykunu analiz ediyor, en uygun zamanda seni uyandırıyor. Vallahi billahi, bir dene derim.

Gezmeyi seviyorsan ve sürekli yeni yerler keşfetmek istiyorsan, "Google Maps" zaten herkesin cebinde. Ama "Komoot" var ki, yürüyüş ve bisiklet rotaları için harika. Kendini bir anda doğanın içinde buluveriyorsun.

Eğer kitap okumayı seviyorsan ama zaman bulamıyorsan, "Audible" tam sana göre. Kitaplar sesli! Kulaklıkları tak, kahveni al, arkanı yasla. Kitaplar sana gelsin. Hem de kimseye anlatma ama, ilk denemede bedava kitap bile sunuyorlar...

Yemek yapmayı sevenler için "Tasty" uygulaması bir başka. Tarifler adım adım, üstelik videolu! Ne yapacağını bilemediğin günlerde harika bir kurtarıcı. Eee, yemek yapmak da bir sanat sonuçta.

Meditasyon yapıyor musun? "Calm" uygulaması var, bana sorarsan bi' bak derim. Stresli bir günün ardından zihnini toparlamak için birebir. Arka planda huzur dolu sesler... Hem de uykuna bile yardımcı oluyor.

Bağımsız çalışıyorsan veya projelerin varsa, "Trello" var. İşlerini organize etmek için birebir. Kartları sürükleyip bırak, her şey gözünün önünde. Hem de ekip çalışması için de ideal.

Müzik dinlemeyi unuttum sanma. "Spotify" zaten herkesin favorisidir. Ama "SoundCloud" da farklı keşifler için birebir. Bazen bambaşka bir dünyaya açılmak istersin ya, işte o an...

Görüyorsunuz ya, uygulamalar hayatımızın her alanına dokunuvermiş. Denemek, keşfetmek ve hayatı kolaylaştırmak elimizde. Bir bakın derim, belki de aradığınız tam burada.

Geri