- Web sitesi
- www.softweb.com.tr
Tecrübeli ekibimizle birlikte, yazılım ve web tasarım alanında müşterilerimize kapsamlı bir yazılım desteği sunmaktayız. Bilgi almak veya özel yazılımlarınızı geliştirmek için bize ulaşabilirsiniz; aramanızı bekliyoruz ya da WhatsApp üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Alanında uzman ekibimizle siber güvenlik konusunda da hizmet veriyoruz. FFUF, POSTMAN, BURP-SUITE, OWASP, SQLMAP gibi güvenlik araçlarıyla sistemlerinizi güçlendiriyoruz.
Hizmetlerimiz arasında şunlar yer almaktadır:
İletetişim : Forum içerisinde DM gönderebilirsiniz.
- Laravel ve PHP Geliştirmeleri: Güçlü ve ölçeklenebilir web uygulamaları için Laravel ve PHP kullanıyoruz.
- NextJS: Modern ve hızlı bir şekilde React uygulamaları geliştirmek için NextJS teknolojisini benimsiyoruz.
- C# (.NET): Güvenilir, ölçeklenebilir ve kurumsal düzeyde uygulamalar için C# ve .NET altyapısını kullanıyoruz.
- NodeJS: Hızlı ve ölçeklenebilir ağ uygulamaları geliştirmek için NodeJS kullanıyoruz.
- JavaScript ve jQuery: Müşteri tarafında etkileşimli ve kullanıcı dostu arayüzler oluşturmak için JavaScript ve jQuery teknolojilerini entegre ediyoruz.
Alanında uzman ekibimizle siber güvenlik konusunda da hizmet veriyoruz. FFUF, POSTMAN, BURP-SUITE, OWASP, SQLMAP gibi güvenlik araçlarıyla sistemlerinizi güçlendiriyoruz.
Hizmetlerimiz arasında şunlar yer almaktadır:
- Backend - Frontend Geliştirmeleri
- Akıllı Bot Geliştirmeleri
- Mobil Uygulama
- Web Yazılımları
- Masaüstü Uygulamaları
- Ve Daha Fazlası...
İletetişim : Forum içerisinde DM gönderebilirsiniz.
WhatsApp'ta paylaş
WhatsApp Messenger: 180'den fazla ülkede 2 milyardan fazla kişi, arkadaşları ve aileleriyle diledikleri zaman, diledikleri yerden iletişim kurmak için WhatsApp'ı kullanıyor. Ücretsiz bir uygulama olan WhatsApp, dünyanın dört bir yanındaki telefonlarda kullanılabilen kolay, güvenli ve güvenilir...
wa.me
Softweb
Softweb olarak 17 Yıllık E Ticaret uzmanıyız, İşimizin kurumsallığına önem veriyoruz müşteri memnuniyetine % 100 önemsiyoruz.Ses yalıtım ve Ses Yalıtımı uygulamalarını en kaliteli ses yalıtım malzemeleri ile uygulayarak ses izolasyonunu yapabilirsiniz. Ses yalıtım da en iyisiyiz.Arvenya Ses...
www.softweb.com.tr